08.08.2011

Mikä on sopiva parkkisakko Nurmijärvellä?

Nurmijärvellä poliittinen syksy alkoi lupaavasti, kun kunnanhallitus päätti merkittävästä tonttikaupasta logistiikkatoimija DB Schenkerin kanssa. Luvassa on 30-50 uutta työpaikkaa logistisesti ihanteellisella Ilvesvuoren teollisuusalueella Helsinki-Tampere moottoritien varrella.

Muista listan asioista kiperimmäksi osoittautui kysymys parkkisakkojen korotuksesta. Esityksen mukaan nykyistä 10 euron parkkisakkoa nostettaisiin 40 euroon. Ongelmallisia ja epäselviä kysymyksiä asiaan liittyi kuitenkin niin paljon – mm. pysäköinninvalvonnan puute, liityntäpysäköintipaikkojen vähäisyys, yksityisen pysäköinninvalvonnan taksat, korotuksen oletetut vaikutukset jne. – että asia jätettiin vielä pöydälle lisäselvityksiä varten.

Työmatkaliikenne on jälleen käynnistynyt ja nyt kun useimmilla pysäkkien läheisillä piha-alueilla sakotetaan, on liityntäpysäköintipaikkapula entisestään tulehtunut. Pysäköintiasiat on saatava Nurmijärvellä viipymättä kuntoon.

Ota yhteyttä

Outi Mäkelä
outi@outimakela.com
+358 50 5122 877

FacebookMailYoutubeTwitterInstagram