16.08.2011

Turvallista koulumatkaa

Pääsin tänään MLL:n Rajamäen porukoiden kanssa koulutievahdiksi. Lehtitiedot kertoivat, että vapaaehtoisia vahteja olisi ollut vaikeaa löytää, mutta ilmeisesti kuitenkin Lionsit olivat tulleet avuksi muissa päätaajamissa. Hienoa!

Autoilijoiden käytös oli pääsääntöisesti moitteetonta. Ongelmallisimpia tilanteita aiheutui, kun lapsia haluttiin jättää koulun portille suoraan autosta, eikä muille autoille saatika jalankulkijoille tuolloin jäänyt riittävästi turvallista tilaa.

Radiosta kuulin vinkin, että kouluihin kuljetettavat lapset kannattaisi jättää kyydistä jo hyvissä ajoin ennen koulun porttia. Tällöin myös muiden koululle kulkevien matka tulisi turvallisemmaksi, kun liikenne koulun edustalla vähenisi.

Hyvää koulun alkua kaikille ja olkaahan tarkkoina kuin porkkanat!

Ota yhteyttä

Outi Mäkelä
outi@outimakela.com
+358 50 5122 877

FacebookMailYoutubeTwitterInstagram