04.05.2012

Sosiaaliviuhahtaja

Ikivireät Kultahapset piipahtivat iltapäiväkaffella eduskunnassa. Miten valtavasti viisautta eletty elämä antaakaan. Kiitos paljon hyvistä neuvoista ja terveisistä!

Kotipalveluihin liittyvät ongelmat olivat tulleet monille tutuiksi. Kaikki uudistukset eivät ole vieneet asioita parempaan suuntaan. Tarkat tehtävärajaukset ja ammatillinen eriytyminen ovat käytännössä aiheuttaneet tilanteita, joissa asiakkaan tarpeet ovat jääneet toiselle sijalle.

Jos elämänlaadun ja hyvinvoinnin kannalta ykkössijalla on mannavelli, olisiko tarkoituksenmukaista, että sen resepti löytyisi myös ”sosiaaliviuhahtajan” taskusta – sekä muutama minuutti aikaa sen hämmentämiseen?


(ei ole trikkikuva, vaikka siltä hieman vaikuttaakin 🙂

Ota yhteyttä

Outi Mäkelä
outi@outimakela.com
+358 50 5122 877

FacebookMailYoutubeTwitterInstagram