08.07.2012

Rakastaa – ei rakasta

Kotimaassa matkailu avaa silmät ja mielen. Se on tullut taas tänä kesänä todistettua. Suomi voi olla väkimäärältään pieni maa, mutta Suomen suuruus tulee konkreettisesti vastaan kun kiertää maata ja eri paikkakuntia. Maisemissa löytyy valikoimaa. Eivät ole tuhannet järvet samanlaisia – jopa asumisen tyyli vaihtelee eri puolilla Suomea. Ja kun vähän pintaa raapaisee, ovat kulttuurierot eri alueiden ja asukkaiden välillä huikeat. Oma maamme on mahtava pääoma josta kannattaa ottaa kaikki irti! Kotimaanmatkailu kunniaan!


Kuva Turusta viime vkonlopulta – rakastaa / ei rakasta? Meikäläiseen kolahtaa kyllä! Kulttuuripääkaupunki -vuoden kautta kaupunki on entisestään nostanut profiiliaan kaikenlaisten kulttuurisen innovaatioiden äitinä.

Ota yhteyttä

Outi Mäkelä
outi@outimakela.com
+358 50 5122 877

FacebookMailYoutubeTwitterInstagram