25.07.2012

Valtiopäivätoimia keskeytetyillä valtiopäivillä

Viimeviikon työpyrähdyksen jälkeen eduskunnan käytävillä on taas rauhallista. Pyörät eivät silti pysähdy, eikä talo sulje oviaan helteilläkään. Vierailijoita käy päivittäin, remontti etenee, moni virkamies tai avustaja pakertaa huoneissaan – ja saattaa siellä silloin tällöin joku edustajakin pyörähtää syystä tai toisesta.

Kävin itse tänään jättämässä pari kirjallista kysymystä. AMKien oppilaskunnista ja toistuvista rattijuoppouksista. Valtiopäivätoimia voi siis tehdä, vaikka valtiopäivät onkin keskeytetty. Ja hyvä niin, sillä kesä on aktiivista aikaa, kun toreilla ja tilaisuuksissa käydään paljon ajankohtaista keskustelua. On myös paremmin aikaa syventyä ja prosessoida, mikä on varsinaista luksusta verrattuna arkiseen sekuntipeliin.

Pidetään siis yhteyttä kesälläkin!

Ota yhteyttä

Outi Mäkelä
outi@outimakela.com
+358 50 5122 877

FacebookMailYoutubeTwitterInstagram