10.10.2012

Kyllä ei turhaan juhlita suomalaista kirjallisuutta

Aleksis Kiven -seura myöntää vuosittain Eskon puumerkin teosta tai toimista, jotka täyttävät Nummisuutarin Eskolle kuuluvia luonteenpiirteitä – suomalaista sinnikkyyttä ja itsepäisyyttä, ja joka näiden ominaisuuksiensa ansiosta on piirtänyt puumerkkinsä aikakirjoihin.

Puumerkki kirjataan ja ojennetaan perinteisesti Aleksis Kiven -päivän juhlassa Nurmijärvellä.

Odotin koko päivän innoissani illan tilaisuutta, kun kuulin vihiä siitä, että jääräpäisyydestä palkitaan yksi tämän hetken suosikeistani – mutta niinhän siinä kuitenkin kävi, että suomalaisen kirjallisuuden päivänä saattoi kirjailijalla olla jokin muukin meno, eikä Tuomas Kyrö päässytkään paikalle.

Mielensäpahoittaja oli kuitenkin lähettänyt nurinansa kunnianosoituksen johdosta. Eikä kyllä pahastunut siitä kukaan.

Ota yhteyttä

Outi Mäkelä
outi@outimakela.com
+358 50 5122 877

FacebookMailYoutubeTwitterInstagram