03.06.2013

Keskustelut kunnan palveluverkosta kiihtyvät

Palveluverkko on monitaajamaisessa kunnassa haastava harjoitus tilanteessa kuin tilanteessa. Uudet valtuutetut pääsevät kuitenkin nyt tulikokeeseen erityistilanteessa. Velkataakkaa ei kunnassa olisi varaa lisätä, investointisuunnitelmassa on kovia karsintapaineita, kunta- ja soteselvitykset ovat käynnistymässä ja vaalilupaukset ovat vielä lunastamatta.

Keskustelu palveluverkosta käynnistyi viimekuussa kuntalaiskyselyllä. Tulos oli selkeä. Kuntalaiset priorisoivat peruspalveluita ja säilyttäisivät päätaajamien palvelut. Nyt kysytään luottamushenkilöiltä viisautta ja jämäkkyyttä.

Nurmijärven Uutisten taannoisen luottamushenkilöiden rohkeutta epäilevän jutun innoittamana lähdimme pohtimaan palveluita paikkaan, jossa nähdään, miten se käy kun strutsi piilottaa päänsä pensaaseen…

Ota yhteyttä

Outi Mäkelä
outi@outimakela.com
+358 50 5122 877

FacebookMailYoutubeTwitterInstagram