29.04.2014

Outi Mäkelä kannattaa Stubbia puheenjohtajaksi

Uudenmaan kokoomuksen piirihallituksen puheenjohtaja, kansanedustaja Outi Mäkelä iloitsee Alexander Stubbin ilmoittautumisesta puolueen puheenjohtajakilpailuun.

– Kannatan Alexia kokoomuksen puheenjohtajaksi ja olen luvannut toimia hänen vaalipäällikkönään puheenjohtajakisassa. Kun Alex päättää johonkin ryhtyä, hän heittäytyy siihen 110 prosenttisesti. Olen oppinut tuntemaan hänet asioihin perehtyvänä ja nopeasti uusia asioita omaksuvana poliitikkona, Mäkelä sanoo.

Mäkelä esitti Stubbille pyynnön ehdokkaaksi asettumisesta viime viikolla Uudenmaan kokoomuksen piirikokouksessa Espoossa. Stubb ilmoitti ehdokkuudestaan tänään.

– Kokoomukselle on hyvä, että saadaan aikaan kunnon kisa ja paljon keskustelua. Meillä on jo kaksi kovaa ehdokasta ja uskon, että kisasta tulee jännittävä. Olen tietysti myös erittäin tyytyväinen siitä, että meillä on uusmaalainen ehdokas, Mäkelä sanoo.

Ota yhteyttä

Outi Mäkelä
outi@outimakela.com
+358 50 5122 877

FacebookMailYoutubeTwitterInstagram