02.06.2016

Kokoomuksen Outi Mäkelä: Parveketupakoinnista päästään vihdoin eroon

Kokoomuksen eduskuntaryhmän varapuheenjohtaja Outi Mäkelä kehuu tupakkalain uudistuksen parveketupakoinnin kieltoa. Eduskunnan sosiaali- ja terveysvaliokunta hyväksyi tänään lakia koskevan mietinnön. Mietinnössä todetaan, että jatkossa kunta voisi jatkossa taloyhtiön pyynnöstä kieltää parveketupakoinnin.

”Kiusallisesta parveketupakoinnista päästään vihdoin eroon. Parveketupakointia ei voi harrastaa vain tupakoitsijoiden ehdoilla. Jatkossa kerrostalojen asukkailla on oikeus nauttia aamukahvinsa savuttomilla parvekkeilla”, sanoo Outi Mäkelä.

Mäkelän mukaan on tärkeää, että taloyhtiöille saadaan vihdoin kunnollisia työkaluja puuttua häiritsevään tupakoimiseen.

”Parveketupakoinnin kieltoa ei tehdä kiusaamisen vuoksi, vaan sillä pyritään turvaamaan jokaisen oikeus savuttomaan arkeen. Suomi muuttuu päivä päivältä savuttomammaksi. Tätä kehitystä on syytä tukea myös poliittisilla päätöksillä”, sanoo Outi Mäkelä.

 

Ota yhteyttä

Outi Mäkelä
outi@outimakela.com
+358 50 5122 877

FacebookMailYoutubeTwitterInstagram