Outi

Olen Outi Mäkelä, nelikymppinen, yhteiskunnallisista asioista innostunut kauppatieteiden maisteri.

Olen toiminut Nurmijärvellä valtuutettuna vuodesta 2001, sekä kunnanhallituksen puheenjohtajana vuodesta 2005. Vuoden 2007 vaaleissa tulin valittua kansanedustajaksi ja vuodesta 2009 olen toiminut myös Uudenmaan maakuntahallituksen puheenjohtajana.

Kauppatieteiden maisterin tutkinto on ollut hyvä perusta yhtä hyvin liike-elämässä kuin politiikassa toimimiseen. Opintojeni jälkeen olen työskennellyt mm. tutkijana, projektijohtajana ja julkishallinnon konsulttina.

Minulle on luontaisempaa olla mukana tekemässä kuin seurata sivusta. Kotoani olen saanut perintönä yrittäjän arvomaailman ja työtä pelkäämättömän elämänasenteen. Maratonjuoksu on kasvattanut luonteeseeni kestävyyttä ja sitkeyttä.

Vapaa-ajalla viihdyn parhaiten mökillä perheeni; aviomiehen, pojan ja koiran kanssa. Energiaa päiviin lataan liikunnasta, kulttuurista ja ystävien seurasta.

Ansioluetteloni voit ladata tästä

Tavoitteeni

Haluan huolehtia, että Suomessa on turvattu mahdollisuudet yrittää, työllistyä ja elää hyvää arkea kaikissa elämänvaiheissa.

Unelmieni Suomi on kilpailukykyinen osaamisyhteiskunta, jossa työnteko on houkuttelevaa ja kannattavaa. Oikein kohdennettu koulutus takaa mahdollisuudet työllistyä. Yhteiskunnallinen kehitys nojaa terveellä tavalla yrittäjyyteen.

Peruspalvelut ovat laadukkaita ja niitä on mahdollista hankkia joustavasti mm. kotitalousvähennysten ja palveluseteleiden avulla. Kotona tehtävää lasten- ja omaishoitajien työtä arvostetaan ja siihen kannustetaan.

Suomi on omavarainen, turvallinen maa, jolla on vahva asema Euroopassa. Kaveria ei jätetä, ikääntyviä arvostetaan ja puhtaasta luonnosta huolehditaan. Kulttuuri, taide ja innovaatiot ovat voimavaroja jotka lisäävät ihmisten hyvinvointia ja Suomen menestystä.


Ota yhteyttä

Outi Mäkelä
outi@outimakela.com
+358 50 5122 877

FacebookMailYoutubeTwitterInstagram