30.06.2011

Hallitusohjelma toteutusta vaille valmis

Eduskunta hyväksyi tänään kirkkain luvuin hallitusohjelman tulevien neljän vuoden pohjaksi. Jakso tulee olemaan monin tavoin haastava. Tärkeintä on, että nyt tehdään vastuullisia valintoja ja kestäviä ratkaisuja talouden kasvun ja laadukkaiden palveluiden turvaamiseksi. Esimerkkejä vastuuttomuuden seurauksista on riittämiin.

Hallitusohjelman yksityiskohdat täsmentynevät syksyn aikana. Erityisesti kuntasektorilla odotukset ovat kovat sekä kuntauudistuksen, että valtionosuusjärjestelmän uudistusten suhteen.

Itse olen tyytyväinen siihen, että ohjelmaan saatiin sisällytettyä merkittävä määrä Kokoomuksen vaali- ja tavoiteohjelmissa ajamia uudistuksia, kuten mm. vanhuspalvelulaki, lapsiperheiden kotipalveluiden parantaminen, omaishoidon tuen kehittäminen tai vaikkapa lähiruoan aseman parantaminen julkisissa hankinnoissa.

Ota yhteyttä

Outi Mäkelä
outi@outimakela.com
+358 50 5122 877

FacebookMailYoutubeTwitterInstagram