20.09.2011

Pitäisikö vanhan Tuusulan rajat palauttaa?

Sain kunnian päästä Järvenpään Keskustan tilaisuuteen keskustelemaan kuntauudistuksesta ja metropoliasioista.

Keskustelukaveriksi oli kutsuttu Mari Kiviniemi, jonka johdolla tehtyyn kuntauudistusvälikysymykseen annetaan hallituksen vastaus ensi viikolla.

Moni asia on uudistuksen osalta vielä ratkaisematta, eikä nyt ole vääristelyn, pelottelun tai poteroihin vetäytymisen aika. Lisätietoa ministeriön ajatuksista on luvassa piakkoin, vielä ennen vuoden vaihdetta.

Illan viimeinen yleisön esittämä kysymys oli kohdennettu meidän alustajien sijaan kuulijajoukolle. Kysymykseen pitäisikö vanhan Tuusulan rajat palauttaa nousi yleisöstä yllättävän monta ajatusta puoltavaa kättä.

Ota yhteyttä

Outi Mäkelä
outi@outimakela.com
+358 50 5122 877

FacebookMailYoutubeTwitterInstagram