19.02.2012

Hillolla vai marsipaanilla?

Kunnanjohtaja kutsui laskiaissunnuntain kunniaksi naapurikuntien vaikuttajia tutustumaan Rajamäen upeisiin latuihin. Ironista ehkä, mutta liikkeelle lähdettiin Nurmijärven kunnan leirikeskuksesta Märkiöstä, joka sijaitsee Hyvinkään kaupungin alueella. Sattumaa tuskin, mutta erikoista, että Märkiön kohdalla kuntaraja tekee vängän mutkan – kuin kartanpiirtäjän peukalon muodon mukaan.

Hiihtoretken päätteeksi nautittiin kermaista lohisoppaa ja ihania laskiaispullia. Valinnanvaraa oli sekä mantelimassan, että hillon ystäville. Jotkut valinnat ovat helppoja, eikä makuasioista kannata kiistellä… vaikka kommentti tulikin, että marsipaanista alkaa tykätä sitten kun kasvaa aikuiseksi…

Ota yhteyttä

Outi Mäkelä
outi@outimakela.com
+358 50 5122 877

FacebookMailYoutubeTwitterInstagram