02.08.2012

Politiikka – toimiva vaikutuskanava myös nuorille

Nuoruuden ja vimmaisuuden ei tarvitse purkautua spraymaalilla tai barrigadeilla. Jos ajatuksia tai virtaa on, kannattaa kokeilla vastarinnan sijaan vaikuttamista todellisten kanavien kautta. Politiikka ja poliittinen järjestötoiminta ovat hyvä vaihtoehto.

Poliittisten puolueiden nuorisojärjestöillä on historiallisestikin tärkeä asema puolueissa ja niissä toimivien ääni kantaa hyvin. Nuorisojärjestöjen aktiivisuuden ja äänensävyjen muodot ja tasot ovat saattaneet vuosien varrella vaihdella, mutta ainakin tänä päivänä Kokoomuksen nuorten toiminnassa on imua ja draivia.

Pääsin todistamaan tätä vieraillssani Kokoomusnuorten legendaarisella kesäkurssa. Fiilis siellä oli huikea ja keskustelut antoisia. Uusille jäsenille suunnattuun pakettiin oli koottu tuhti määrä informaatiota ja luennoitsijoina kuultiin politiikan kärkinimiä. Vastaavia koulutuksia, joihin pääsevät myös nuoruuden ohittaneet, järjestää Kansio, mutta lieneeköhän niin, että niistä puuttuu se toogabile-osuus?

Lisätietoa nuorten toiminnasta löytyy täältä


Puheenjohtaja Antti Häkkänen on pitänyt osaltaan huolta siitä, että nuorten toiminnassa pääsee suoraan kontaktiin eturivin poliitikkojen ja talouselämän vaikuttajien kanssa, sekä voi osallistua valtakunnan parhaisiin bileisiin.

Ota yhteyttä

Outi Mäkelä
outi@outimakela.com
+358 50 5122 877

FacebookMailYoutubeTwitterInstagram