16.10.2012

Ilvesvuori.fi

Nurmijärven kunta on avannut uudet infosivut Ilvesvuoren yritysalueesta. Sieltä löytyvät tonttitietojen ja asemakaavamääräysten lisäksi muuta hyödyllistä tietoa alueesta ja sen kehittämisestä. Ensimmäisessä vaiheessa sivuilta löytyvät Ilvesvuoren nykyisen alueen sekä eteläisen alueen tiedot. Ilvesvuori pohjoisen osalta sivut täydentyvät myöhemmin.

Nurmijärven uusin yritysalue Ilvesvuori kasvaa ja kehittyy vauhdilla. Ilvesvuoressa tilaa yrityksille on kaikkiaan lähes 150 hehtaaria. Ilvesvuori on yksi suurimmista yritysaluehankkeista, mitä tällä hetkellä on käynnissä pääkaupunkiseudulla. Ilvesvuoren valttikortti onkin erinomainen logistinen sijainti kolmostien varrella. Markkinoille on lyhyt matka: Helsinki-Vantaan lentokentälle, Helsinkiin tai Vuosaaren satamaan pääsee jopa alle puolessa tunnissa.

Ota yhteyttä

Outi Mäkelä
outi@outimakela.com
+358 50 5122 877

FacebookMailYoutubeTwitterInstagram