11.01.2013

Uudet valtuutetut pääsevät aloittamaan metropoliasioilla

Metropoliselvitys valmistui ilahduttavasti aikataulussa uusien valtuustojen kommentoitavaksi.

Selvityksessä on huomioitu laajasti esimerkiksi kuntien kansainvälinen kilpailukyky, maankäyttö ja kaavoitus sekä työssäkäynti, asiointi, liikkuminen, asuminen ja asuntomarkkinat. Myös muuttoliike, sosiaalinen eheys ja segregaation ehkäisy lukeutuvat käytettyihin metropolikriteereihin.

Nyt julkaistuista ehdotuksista käydään seuraavaksi keskusteluja kaikkien metropolialueen kuntien kanssa. Ehdotukset onkin nyt syytä käydä valtuustoissa huolellisesti ja avoimin mielin läpi. Lopulliset ehdotukset valmistuvat keskustelukierroksen jälkeen helmikuun loppuun mennessä.

Verkkouutiset 11.1.2013

Ota yhteyttä

Outi Mäkelä
outi@outimakela.com
+358 50 5122 877

FacebookMailYoutubeTwitterInstagram