24.01.2013

Kansanäänestys metropolimalleista?

Helsingin kaupunginhallituksen puheenjohtaja esitti tänään lehdessä kansanäänestystä metropolimalleista.

Selvityshenkilöt olivat maanantaina Nurmijärvellä avaamassa mallien yksityiskohtia valtuustolle. Kuullun ja käydyn keskustelun perusteella kaikkiin malleihin sisältyy vielä useita kysymysmerkkejä. On tärkeää, että ennen kuin patistetaan valitsemaan 1,2 tai 3, kunnat pääsevät ensin rauhassa kommentoimaan malleja ja niitä saadaan selkeytettyä.

Lähtökohta kuntauudistuksessa on, että jokainen kunta tekee päätöksen oman kuntansa tulevaisuudesta. Kuntalaisten näkemys on tässä mielessä tärkeä kuulla. Uskon kuitenkin, että vuoden vaihteessa työnsä aloittavat uudet luottamushenkilöt edustavat hyvin kuntalaisia.

Ota yhteyttä

Outi Mäkelä
outi@outimakela.com
+358 50 5122 877

FacebookMailYoutubeTwitterInstagram