26.01.2013

Nuorisolaki on otettava tosissaan!

Nurmijärven uusi Nuorisovaltuusto piti viikonloppuna seminaaria Märkiössä. Sain kunnian osallistua tilaisuuteen ja tutustua uusiin tärkeää luottamustyötä tekeviin valtuutettuihin. Mahtavaa jengiä! Kiitos että olette lähteneet mukaan!

Nurmijärvellä Nuorisovaltuustolla on pitkä perinne ja kohtalaisen vahva asema. Nuoret ovat säännöllisesti pitäneet yhteisiä tapaamisia kunnallisvaaleissa valittujen luottamushenkilöiden kanssa ja toimineet aktiivisesti eri tavoin nuorille tärkeiden asioiden edistämiseksi.

Yksi tärkeimmistä rooleista nuorisovaltuustolla on, toimia nuorisolain 8§:n toteutumiseksi kunnassamme. Pykälän mukaan nuoria on kuultava kaikissa heitä koskevissa asioissa. Uskon, että uuden puheenjohtajansa Emma Mähösen johdolla valtuusto hoittaa roolinsa tälläkin kaudella hyvin.

Ja veikkaanpa, että raikkaalla, luovalla ja kiinnostavalla tyylillä.

Juttu Nuorisovaltuustosta Nurkkarissa

Ota yhteyttä

Outi Mäkelä
outi@outimakela.com
+358 50 5122 877

FacebookMailYoutubeTwitterInstagram