31.01.2013

Kautta likaisten varpaitteni…

Taavi Vartia on ihmemies! Tarinankertoja, joka osaa koukuttaa yleisönsä. Ehtymätön työmyyrä, jolla tuntuu olevan aina joku julkistus tai ensi-ilta menossa. Tänään oli vuorossa Rölli-elokuva ja Nurmijärven Kino Juhassa nähtiin harvinaisia vieraita.


(Taavi kuvassa kolmas vasemmalta)

Ensi kesän Eemeliäodotellessa on hyvää aikaa käydä tutustumassa Rölli ja kultainen avain -elokuvan tarinaan.

Valkokankaan kattaus on kaikin puolin runsas. Seikkailua, tunteita, kauneutta, hurjuutta, yllätyksiä – ja taitavia näyttelijöitä: Allu Tuppurainen, Christian Ruotanen, Mikko Leppilampi, Krista Kosonen, Iina Kuustonen, Ville Haapasalo, Jarkko Niemi, Turkka Mastomäki…


Hirmuisesta Röllistä tulee kesällä Eemeli – ja veikkaampa, että isona ihan mitä vaan 🙂

Ota yhteyttä

Outi Mäkelä
outi@outimakela.com
+358 50 5122 877

FacebookMailYoutubeTwitterInstagram