11.02.2013

Miksi kuntoutussairaalaa ei käytetä?

Kiljavan kuntoutussairaala edustaa maamme huippuosaamista erilaisten potilaiden nopeassa kuntoutumisessa ja kotoutumisessa. Kaikkien potilaiden, mutta erityisesti ikäihmisten osalta on kaikista huonoin vaihtoehto, että kuntoutuksen sijaan potilaita makuutetaan osastoilla ”säästösyistä”, kun ei raaskita käyttää Kiljavan palveluja.

Sairaalan käytölle ei ole asetettu velvoitteita ja omistajakuntien on ollut liian helppo väistellä Kiljavan käyttöä. Erityisen harmillista tämä on asiakkaiden kannalta, sillä hoidosta olisi varmasti voinut hyötyä huomattavasti nykyistä useampi.

Kiljava on ajautunut tilanteeseen, jossa sen tulevaisuus on epävarma, vaikka varmuudella tiedetään, että tulevaisuudessa vastaavalaisista palveluista tulee olemaan pula. Toivottavasti asiakkaat ovat nyt hereillä ja päättäjät uskaltavat nähdä riittävän pitkälle tulevaisuuteen.

Kuntoutuspalveluista käytiin hyvää keskustelua mm. viime vkon A-talkissa

Päivän uutisia Kiljavasta

Ota yhteyttä

Outi Mäkelä
outi@outimakela.com
+358 50 5122 877

FacebookMailYoutubeTwitterInstagram