15.04.2013

Tello-sali vihittiin käyttöön

Espoon Sello-sali saa haastajan, kun Nurmijärvi sai musiikkiopiston käyttöön uuden Tello-salin.

Nurmijärveläisille monin tavoin merkityksellinen taiteilija Tello Anttila lahjoitti musiikkiopistolle akvarellitöitään ja ajatus salin nimeämisestä hänen muistolleen syntyi, kun tila ja teokset vihdoin saivat tilaisuuden kohdata.

Tellon puoliso Esa Anttila keräsi kokoon lahjoittajat toiselle teossarjalle ja tilan täyttää nyt inspiroivasti Tellon henki. Hänen persoonaansa leimasi mm. hurmaava huumori ja nokkeluus, innostus tulevasta ja tulevaisuuden tekijöiden kannustaminen, sekä kyky organisoida huikeita taiteellisia elämyksiä. Uskomme, että nomen est omen.

Ota yhteyttä

Outi Mäkelä
outi@outimakela.com
+358 50 5122 877

FacebookMailYoutubeTwitterInstagram