12.06.2014

Puoluekokous tarjoaa mahdollisuuden Uuteen Nousuun

Olen itse aikanani liittynyt Kokoomuksen jäseneksi siksi, että se on edustanut minulle kehitystä, rohkeaa tekemistä, yrittäjyyttä ja vastuunkantoa. Kokoomuksen jäsenenä olen ollut kuin perheen jäsen. Minut on otettu mukaan ja huomioitu, minua on kuunneltu ja rohkaistu tekemään ja toimimaan.

Joukkueestamme on voinut olla myös aidosti ylpeä. Emme ole kaihtaneet vaikeita päätöksiä, vaan reippaasti galluppylväitä kumartelematta on tartuttu härkää sarvista.

Jyrki Katainen on saanut laumamme juoksemaan yhtenäisenä ja menestyksekkäästi. On kiitosten paikka. Kiitos Jyrki – kaikesta näinä vuosina – mikä ei olekaan ollut ihan vähän se.

Edessä on mahdollisuuksien viikonloppu Lahdessa. Hyvässä hengessä käyty kampanja on antanut mahdollisuuden keskustella puolueen ja Suomen tulevaisuudesta. Myös siitä, millä asennolla ja kenen johdolla lähdemme kohti seuraavia haasteita.

Oman päätökseni olen tehnyt.

Haluan pelata reilun pelin joukkueessa, jossa rakennetaan luottamusta avoimesti keskustelemalla – ei taklata, eikä juntata. Haluan että puolueessamme on vahva vastuuntunto, mutta huomioidaan vahvasti myös yksilön vapaus.

Haluan, että Kokoomus poistaa esteitä arjen haasteiden ratkaisemiselta, puhuu ihmisten kieltä ja tekee rohkeasti avauksia ja ratkaisuja.

Haluan, että Kokoomus on innostava, kiinnostava ja mahdollistava.

Haluan, että Suomi on kansainvälinen ja investointeja houkutteleva osaamisyhteiskunta, jossa hyvinvointimme eri elämänvaiheissa turvaavat työ ja yrittäjyys.

Viimeviikot olen päässyt tekemään hyvin tiiviisti yhteistyötä Alexin kanssa. Keskustelut ja aivoriihet puolueen tulevaisuudesta ovat osoittaneet, että hänellä on uskomaton kyky hahmottaa kokonaisuuksia, visioida tulevaisuutta ja omaksua asioita.

Uusi Nousu on mahdollista tällä joukkueella – Kansallisen Kokoomuksen upealla porukalla. Alexin tavoite on, että Kokoomus nousee politiikan suunnannäyttäjäksi; liikkeeksi jolla on aloite hallussaan.

Ideat, joita Alex on kehitellyt Kokoomustoiminnan vuorovaikutteisuuden ja avoimuuden lisäämiseksi ovat innostavia. Meillä on joukoissamme paljon osaamista, jota voitaisiin hyödyntää paremmin. Politiikkaa ei pidä sulkea kabinetteihin, vaan keskustelua on käytävä avoimesti, myös nykyaikaisia viestintävälineitä hyödyntäen.

On kyse sitten kyse puheenjohtajan ja paikallisyhdistysten välisestä vuoropuhelusta, piiritason lautakuntatoimijoiden treffeistä tai jäsenille järjestettävistä kyselytunneista – Alexin ajatus on, että puolue paitsi kuuntelee, myös keskustelee ja mahdollistaa – positiivisella ja hyvällä meiningillä.

Oma valintani puolueen johtoon on Alexander Stubb. Mahdollisuus, joka kannattaa hyödyntää.

Ota yhteyttä

Outi Mäkelä
outi@outimakela.com
+358 50 5122 877

FacebookMailYoutubeTwitterInstagram