19.01.2015

Nurmijärvi ei lämpene metropolihallinnolle

Metropolihallinnon luonnos on parhaillaan lausunnolla kunnissa. Nurmijärvellä suhtautuminen ylimääräiseen hallinnonportaaseen on ollut eri vaiheissa enemmistön osalta kriittistä. Ylimääräinen hallinnonporras, lisääntyvät kustannukset, kaventuvat kaavoitusmahdollisuudet, HSL:n pakkojäsenyys tai uudet vaalit ja loittoneva demokratia eivät houkuttele.

Kunnanhallitus päätyi esittämään valtuustolle, ettemme hyväksy metropolihallintoa. Nykyisiä yhteisorganisaatioita ja yhteistyömalleja voidaan edelleen kehittää ja jatkaa alueellista yhteistyötä niiden puitteissa.

Lausunto kokonaisuudessaan on luettavissa täältä: http://nurmijarvi02.hosting.documenta.fi/kokous/20154023.HTM

Ota yhteyttä

Outi Mäkelä
outi@outimakela.com
+358 50 5122 877

FacebookMailYoutubeTwitterInstagram