20.01.2015

Verotuksessa oikea suunta on alaspäin

SDP:n puheenjohtaja kaivoi aamun Huomenta Suomessa veronkiristysruuvin esiin ja esitti progression jyrkentämistä ja verojen kiristämistä.

Kokoomus on tässä vahvasti eri linjoilla ja eduskuntaryhmän puheenjohtaja Satonen on tänään tyrmännyt Rinteen esitykset uusista kiristyksistä. Työnteko on ainoa keino, jolla palvelut voidaan jatkossakin turvata ja työnteon pitää olla kannattavaa.

Kokonaisveroastetta ei tule nostaa, vaan pikemminkin toiseen suuntaan, verotuksen kannustavuutta tulisi lisätä. Kokoomus on esittänyt työn verotuksen keventämisen kohdistamista kaikkiin tuloluokkiin siten, että työntekemisen kannustavuudesta pidetään kiinni ja ahkeruus kannattaa.

Nyt on ruokittava kasvua, huolehdittava ihmisten ostovoimasta ja työnteon kannustavuudesta. Näistä syistä veronkorotukset on syytä tässä tilanteessa unohtaa.

outi teurastamolla

 

Ota yhteyttä

Outi Mäkelä
outi@outimakela.com
+358 50 5122 877

FacebookMailYoutubeTwitterInstagram