10.02.2015

Tervetuloa mukaan vaalityöhön!

Tämän kevään vaaleista näyttää tulevan melkoinen jännitysnäytelmä. Tämä kausi on opettanut, että tarvitaan hallituspohja, jolla on yhtenäinen tilannekuva ja rohkeutta löytää ratkaisuja. Työ ja yrittäjyys ovat teemat, joiden kautta asioita on nyt tarkasteltava ja jotka turvaavat hyvinvoinnin ja palvelut.

68 päivää jäljellä ja vaalivankkurit on nyt viritetty kampanja-asentoon. Kampanjamateriaalia on nyt saatavilla ja kaikki apu on tervetullutta. Voit ilmoittautua mukaan tiimiin täältä tai sähköpostilla osoitteeseen outi@outimakela.com

IMG_2378

Päivitän sivuille myös kiertueaikataulua sen mukaan kun se vahvistuu. Tervetuloa tapaamaan ja tutustumaan!

IMG_2290

Ota yhteyttä

Outi Mäkelä
outi@outimakela.com
+358 50 5122 877

FacebookMailYoutubeTwitterInstagram